GRAFISCH ONTWERP

DE KUNST VAN HET WEGLATEN

AANBOD

Wij bieden het volledige grafisch ontwerpgamma aan. Uw boodschap overbrengen met zo min mogelijk franjes: sober, strak en to-the-point.
Ons doel is een grotere zichtbaarheid voor uw bedrijf, merk, organisatie, instelling of evenement te realiseren, met een hoger rendement voor gevolg.

Graafis ontwerpt tijdloze logo's die bijdragen aan het unieke imago van uw merk of product.

LOGO'S

Een tijdloos ontwerp van uw logo maakt uw bedrijf of product in één oogopslag herkenbaar en zorgt voor een eigen, uniek imago. GraaFis levert kwalitatieve logo's die blijven hangen in het hoofd van de mensen en zowel offline als online bruikbaar zijn. 

Graafis ontwikkelt uw volledige huisstijl, voor een nog professionelere uitstraling van uw bedrijf en onderscheid van de concurrentie.

HUISSTIJL

Om zich volledig van de concurrentie te onderscheiden heeft u idealiter een complete eigen huisstijl. Wij trekken de lijn van uw logo door in uw visitekaartjes, briefpapier, facturen, enveloppes, verpakkingen, belettering, cadeubonnen, kaarten... Al uw wensen kunnen door ons omgezet worden in een uniek ontwerp. 

Graafis ontwerpt al uw publicaties.

BROCHURES, PUBLICATIES, FOLDERS

Door middel van een bedrijfsbrochure of presentatiemap kunt uw bedrijf nog omvattender voorstellen aan uw potentiële klanten en partners. GraaFis brengt teksten en fotomateriaal samen in een professioneel document. Ook voor andere publicaties en folders kunt u bij ons terecht.

Graafis creëert strakke en sobere affiches en flyers om uw boodschap verder uit te dragen aan een ruimer publiek.

FLYERS, AFFICHES

Wenst u uw zaak, boodschap of evenement door middel van een flyer of affiche aan het grote publiek kenbaar te maken. Elke vraag wordt door ons met veel zorg omgezet in een sprekend voorstel.

Graafis maakt illustraties die uw boodschap perfect visueel overbrengen.

ILLUSTRATIES

Een sprekende illustratie vertelt meer dan duizend woorden. Illustraties worden niet enkel gebruikt in het ontwerp van boekomslagen, maar vinden ook steeds meer hun toepassing op websites en in advertenties. 
Volledig op maat gemaakt, in de door u gewenste stijl, creëert GraaFis een passend beeld bij elk verhaal of boodschap.

GraaFis ontwerpt verpakkingen en etiketten die uw producten onderscheiden van alle andere.

VERPAKKING, ETIKETTEN

Het belang van een geslaagde verpakking staat buiten kijf. Zij moet de boodschap achter uw merk en product zo aan de consument overbrengen dat deze zonder twijfel voor uw product kiest. Wij helpen u graag om een aantrekkelijk design te creëren.

Kondig uw evenement aan met een affiche die eruit springt.

GELEGENHEIDSDRUKWERK

Soms bereikt u of iemand uit uw omgeving een mijlpaal die u op een bijzondere manier wenst te vieren. GraaFis creërt uniek drukwerk voor deze speciale momenten: aankondigingen, uitnodigingen, menukaarten, bedankingen..., die u elders nooit eerder zag. Niet alleen uw gasten zullen onder de indruk zijn. U bezorgt uzelf ook een fantastische herinnering, waar u later nog met veel trots en welbehagen zal op terugkijken. Verwen uzelf of verras uw genodigden met uniek en hoogwaardig gelegenheidsdrukwerk, volledig op maat gemaakt.

Op maat ontworpen posters of collages die u inspireren.

POSTERS, COLLAGES

Op zoek naar een inspirerende poster. Wij maken er één speciaal op maat voor u.

GraaFis ontwerpt kledinglabels en t-shirts met een unieke en aparte opdruk.

TEXTIEL

Wij ontwerpen naamlabels voor de naailiefhebbers die hun creaties graag op een unieke manier personaliseren. Ook voor t-shirts met een originele opdruk kunt u bij ons terecht.

EN NOG ZO VEEL MEER ...

U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen u helpen bij het uitwerken van uw grafisch project. Elke vraag is welkom. Wij laten er met plezier onze creativiteit op los.