WEB SERVICES

ALLE DIGITALE COMMUNICATIE

NIEUWE WEBSITE NODIG?

Naast het webdesign zorgt GraaFis ook voor de ontwikkeling, de hosting, het onderhoud en de analyse van uw digitale communicatie.

ONTWERP

GraaFis ontwerpt websites, mailings en online advertenties (Google Ads).
Wij helpen u bij de vormgeving van uw aanwezigheid op sociale media.

ONTWIKKELING

GraaFis neemt niet alleen het ontwerp, maar ook de uitvoering van elk project voor zijn rekening. 

HOSTING

Wij registreren uw domeinnaam en creëren de nodige mailadressen. Zodra mogelijk brengen we uw site online en zorgen ervoor dat deze op elk moment toegankelijk is. 

ONDERHOUD & ANALYSE

Ook voor aanpassingen aan uw website naderhand kunt u steeds bij ons terecht. Verder kunnen wij u helpen om de performatie van uw website en advertenties te analyseren (Google Analytics - Google Ads) en deze bij te sturen waar nodig. 

MINIMALE CRITERIA WEBSITE

Al onze websites zijn responsief. Minstens zo belangrijk is uw ranking in de zoekresultaten. Ook de onderhoudsvriendelijkheid ervan behoort één van de vereisten te zijn.

RESPONSIEF

Onze websites zijn aantrekkelijk en goed leesbaar op alle toestellen. Zij passen zich automatisch aan de grootte van het scherm waarop ze bekeken worden. Dit zorgt voor een aangename gebruikservaring voor alle, ook de mobiele, bezoekers. U bereikt zo nog meer klanten.

GraaFis zorgt ervoor dat uw merk en imago in alle omstandigheden optimaal online vertegenwoordigd worden.

OPTIMALISATIE VOOR ZOEKMACHINES (SEO)

Een website leidt pas tot meer bezoekers en een hoger rendement als hij goed scoort in de zoekmachines. Daarom is het zeer belangrijk om al van bij het ontwerp van de site rekening te houden met de vereisten van Google.

Wij volgende evoluties omtrent SEO op de voet en leveren geoptimali-seerde websites die goed vindbaar zijn in de zoekmachines.

Let wel, het blijvend hoog laten scoren van uw website is een continu proces. Ook na de lancering van de site dient er blijvend aandacht aan SEO besteed te worden en moeten regelmatig de nodige aanpassingen doorgevoerd worden.

CMS

Dankzij het gebruik van gereputeerde content management systemen verzekeren wij de onderhouds-vriendlijkheid van onze websites. 

Zo zorgen wij ervoor dat u uw online aanwezigheid stelselmatig kan laten toenemen.

PRIVACY (GPDR)

Sinds mei 2018 is de nieuwe Europese privacywetgeving (GDPR) in voege. Wij helpen u om uw website "GPDR-proof" te maken.

VOLLEDIG DIGITALE AANWEZIGHEID

Aantrekkelijke en professionele digitale communicatie zorgt op elk moment voor het visitekaartje bij uitstek voor uw onderneming. Het gaat hierbij om meer dan enkel uw website. Ook voor uw mailings, advertenties en aanwezigheid op sociale media (Facebook, LinkedIn, Instagram...) kunt u bij ons terecht.

NIEUWSBRIEVEN

Wenst u een emailcampagne op te zetten of regelmatig nieuwsbrieven te versturen naar uw contacten, dan bent u bij GraaFis aan het juiste adres.

SEARCH ENGINE ADVERTISING (SEA)

Na analyse van uw online zichtbaarheid en de performantie van uw digitale kanalen, kunnen wij u bijstaan bij het opzetten van een Google Ads campagne. 

SOCIALE MEDIA

Wenst u uw aanwezigheid op de sociale media te professionaliseren, dan kunnen wij u helpen bij het aanmaken van uw profiel op de verschillende sociale media en u bijstaan met raad en daad omtrent het benutten van deze kanalen.